2016-10-02 09:12:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Vicces és kedves is tud lenni

Napi horoszkóp október 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz kellemesen kapcsolódik a Neptunuszhoz. Ma semmi sem fogja tudni otthon tartani, főleg, ha Ön egyedülálló. Az estéje is kitűnően sikerül. Egy jó vacsora, egy jó társaság, mi kellene még?

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz pontosan az Önnel szemben lévő jegyben áll. Az lesz a legjobb, ha megteremti magának a saját kis nyugalom szigetét, mert Ön körül eléggé hektikussá válik a világ. Mindenki Öntől akar valamit, és egy percre sem hallgat majd el a telefon. Keressen magának egy kis nyugodt helyet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma kimondottan vicces és kedves is tud lenni. Akár flörtölhet is, talán még a szerelem nyila is eltalálja. Menjen emberek közé!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben az Uránusszal, ez társasági hangulatról és sok szórakozásról gondoskodik a magánéletében. Élvezze ki ezt a remek napot!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A vasárnapja eléggé változatosnak látszik. A Hold a Mérleg jegyében áll. Ha Ön egyedülálló, jó esélyei vannak egy sokat ígérő találkozásra.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ez a nap még kicsit nyugtalannak látszik. Mérlegelnie kellene, hogy mit és kinek a társaságában szeretne csinálni. Egy hosszú séta a szabad természetben nagyon jó hatással lehet Önre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Kedvese is nagyszerű meglepetéssel várja Önt. Jól érzi magát, és az egész világot átölelné. Most senki sem ronthatja el a hangulatát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ne hagyja magát stresszelni, hagyjon magának nyugalmat, felüdülést. Legjobban a természetben töltődhet fel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ennél több szerelmi energiája már nem is lehet. Csupa pezsgés lesz ez a nap. Szerelem első látásra, most ezt is megtapasztalhatja.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ez a nap nagyon kényelmesnek látszik, bár nagy benne az összevisszaság. A Hold a Mérleg jegyében áll. Sokkal többet kellene a friss levegőn tartózkodnia. Erre most nagy szüksége van.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vasárnap a Hold a Mérleg jegyében áll. A kis szerelmi lángból hatalmas lobogó tűz jöhet létre. Ha Ön egyedülálló, akkor nehogy otthon maradjon. Biztosan talál valahol a közelben egy bulit.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Szeretne minél messzebb utazni. Legjobb lenne, ha kirándulna egy másik városba. Délután sokat lesz úton, és jól fog szórakozni. Késő este is elégedetten tekinthet majd vissza erre a napra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: